woensdag 7 januari 2015

3:30 u De wekker gaat af 
Na nog een paar kleine werkjes is het tijd om te vertrekken want Disneyland Paris roept ons al .
Nog maar juist vertrokken en ik val al in een diepe slaap en wordt pas terug wakker aan parc Asterix op de tonen van George Bakers Paloma Blanca(nee hij was niet op de radio maar we hadden een cdtje bij met verschillende hits om wakker te blijven ) 
Na nog een paar Queens,Abba's en een nummerje van Kiss zien we eindelijk het bord Disney Parks parking.

7:30 u We stoppen aan het Disneyland hotel
Zo snel als we kunnen reppen we ons naar boven voor een lekker ontbijt en een hoop character Foto,s.
Na de nodige spek met eieren en liters koffie maken we ons klaar om het park te bezoeken.
We kijken met bewondering naar de mooie versieringen en ik ben blij na die reuze 20 nog eens een versiering te zien aan Main street station.We Lopen verder door main street en zien daar Duffy en Minnie al klaar staan . Tijd voor wat foto's met mijn favoriete beer en zijn bedenkster ! Na de foto shoot zetten we ons even aan de kant bij City Hall en bespreken met een park plan en het programma wat we het eerst gaan doen. Zullen we eerst naar Discoveryland gaan daar kunnen we nog een paar dingen doen voor de show be(ineens draait mijn hoofd zoals Dug maar niet het woord BAL floept er uit maar wel Russell) Nog voor onze padvinder op zijn plaats stond was ik er al bij . Na een knuffel met onze dikke vriend(die ik niet verwacht had om te zien) en een hoop foto's gaan we verder naar Discoveryland
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

In Discoveryland sleur ik mijn nicht van 23(die al van haar 9de niet meer in dlp was) mee in Star Tours !
Mama en Papa gaan niet mee in de star speeder 3000 met onze favoriete piloot Rex en blijven rustig in het zonnetje zitten.
Na een hevige rit door de sterren beslissen we een afspraak te maken bij Buzz Lightyear laser blast zodat we rustig naar castle stage kunnen gaan en na de show MIB kunnen gaan spelen. Daar aangekomen zegt de CM dat we er direct in kunnen als we willen en aangezien we nog 25 min hebben zien we hier geen probleem in en gaan we rustig schieten.Na 103985 punten voor mij en 520 punten voor mijn nicht begeven we ons naar castle stage .

Spring Fever Love Is In The Air

daar aangekomen vindt ik het decor al helemaal geweldig ! We vinden nog een plaatsje vanvoor en we zijn nog maar juist goed gaan zitten of de muziek van een Brass band galmt door de speakers een ogenblik later rijd die bekende trein langs ons door met daarop een bende vrolijke schoorsteenvegers . Terwijl we vrolijk terug zwaaien naar de schoorsteenvegers installeren de muziekanten zich op het podium. trrrrrrrrrt tatatatatata boing patats( ja schrijven als muziek is niet makkelijk  :P ) Een lente Stars 'N' Cars komt voorbij en we doen een Sing a long met de vele Mary Poppins liedjes . Dit is echt een geweldige show !!! Na de show reppen we ons naar een medewerker voor een foto met clarabella . De man zegt dat hij me niets kan beloven maar dat hij het zou vragen aan haar.
Hij begeleide me naar een deur waar ik moest wachten tot hij terug kwam. Enkele minuten (die wel uren duurde) gingen voorbij en de deur ging open. Een groepje Disney characters kwamen naar buiten en stopten soms voor een foto.
Weer werd het stil maar dit duurde niet lang want een hyper Mad hatter sprong naar buiten en begon in het frans naar mij te roepen.
omdat ik er niets van verstond vroeg ik in het engels wat hij aan het doen was.
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Hij zij me dat ik zijn koning was en dat ik de leukste koning ter wereld was met de mooiste troon ooit.
Samen met Alice die er ondertussen was komen bij staan vereerde hij mij en deden ze een foto shoot met de koning naar eigen zeggen.
De deur ging weer open en Mad en Alice liepen zo snel als ze konden weg want de medewerker en een boomlange koe kwamen buiten . De man deed teken naar mij en Clarabella schoot op me af en begon mij te knuffelen en handen te schudden
ik vond het super fijn dat ik deze legendarische koe eindelijk eens van dicht bij kon zien . Clarabella nam de tijd voor een foto shoot en ging na nog een laatste knuffel verder richting de poort in Fantasyland.
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Deel 2

Na deze beestige ontmoetingen met Clarabella en haar Disney vrienden stelde Mama en Papa voor
om haar spoor te volgen richting Fantasyland en daar wat dingen te doen .
Hop naar Casey Jr(jammer dat je dat nummer niet kan terug spoelen zoals op de dvd van Dombo :p)
En van Casey naar Le pays de contes de fées . Als een echte gids geef ik mijn nicht (die de Disney microbe niet heeft) een tour tussen de Disney verhalen ! aan u linkerkant ziet u prins Eric op zijn kasteel aan het water wachtend op Ariel en aan u rechter kant ziet u Chernabog op de kale berg en hier zien we het dorp van Belle. 
Goed nu is het tijd voor Pinokkio ! Roep ik na de sprookjes cruise .
Bij Pinokkio aangekomen zien we dat er niemand is in heel dat gebouw en dat de karretjes stil liggen.
Oke dan doen we Sneeuwwitje ! Maar ook daar is er geen beweging .
Wanneer we ons hoofd draaien zien we dat alles stil staat in Fantasyland.
ECHT RAAR
Spring Fever love is in the air ! galmt weer door de speakers
Omdat we zo dicht bij castle stage zijn beslissen we om naar daar te gaan.
Maar zoals verwacht zit heel de tribune al vol. Dus gaan we aan de kant staan waar we alles ook nog heel mooi zien .En dan gebeurt er iets onverwacht! Na de show vertrekken alle figuren naast het touw waar ik sta.
Vlak voor mijn neus loopt Knorretje door en zonder er bij na te denken roep ik Piglet! (ik had nog geen foto met Knorretje)
Knorretje draait zich of haar om (ik weet niet of het een jongen of meisje is) loopt naar mij toe en neemt enkele foto's met mij. Na de foto's wuiven we elkaar uit en is hij/zij weg.
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
En ook wij gaan verder naar Frontierland voor BTM Yihaaa!
We gaan richting BTM waar we echt wel geluk hebben want na 15 minuten zijn we al terug uit the wildest ride in the wilderness( mijn oren vinden het niet erg dat de rit gedaan is want mijn nicht kan een stukje schreeuwen). Na den cowboys,indianen en dove oren:p gaan we richting de piraten.
Daar hebben we minder geluk we moeten een afspraak maken en we kunnen er pas in om kwart voor 9!
We maken een afspraak en we beslissen om even de Disney magie te verlaten en inkopen te gaan doen en koffers te gaan uitpakken.

Binnekort deel 3

Deel 3

Na het het shoppen en uitpakken van onze koffers gaan we naar Disney Village.
Daar aangekomen moeten we niet lang nadenken waar we gaan eten want een maaltijd in het clubhuis van dit forum :thumbs: gaat er altijd wel in(voor mij de echte Disney freak)

Daar aangekomen krijgen we een niet zo leuk bericht te horen "Sorry we are fully booked "
Hoe lang kan het duren voordat er plaats is ? vragen wij
een half uur is het antwoord (Een half uur valt wel mee en we zitten hier lekker warm en droog )
Dus we wachten gewoon. Na slechts twee minuten komt een serveerster op ons af en vraagt ons te volgen naar onze tafel
(wauw hebben wij weer even geluk)

Na super lekkere pizza(ja hij was echt wel lekker deze keer) en Foto's met Mickey,Minnie,Pluto,iejoor en Goofy
Gaan we terug naar het park voor de longen uit ons lijf te brullen met .Yoho Yoho a pirate's life for me !
Mijn nicht vraagt me of ze gaat nat worden ? Uhm normaal niet nee ik ben er nog nooit nat uitgekomen mja misschien een spatje maar nat niet nee(nu was ik toch die lift vergeten waar dat water op u spat :lol: )En ik weet niet wat er aan de hand was maar vandaag en de volgende dagen hadden ze precies wat teveel water in het park.

We kijken op de klok en zien dat Disney Dreams dichter bij komt.We gaan naar het mindervalide vak waar we ons klaar maken voor een half uurtje Disney magie op het bekendste gebouw van Europa .
De muziek stopt en de lichten gaan uit (Ja het is zover ik maak me klaar voor alle teksten in het engels mee te brullen)
Wendy it is time to fly into a world of adventure to places beyond your wildest dreams !

Na Disney dreams is het tijd om aan onze Disney dreams te beginnen want morgen vroeg moeten we er weer uit.
We Drinken nog iets in de kamer en zetten de wekker/ipod op 7:30 u 

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Knor Knor Rooooooooonk

Na een zalige nacht klinkt the magic kingdon entrance music door de kamer!
Het stuk van sleeping beauty maakt het niet makkelijk om eruit te geraken maar al snel begint the Mickey Mouse club
en op dat liedje kan je gewoon niet blijven liggen.

we springen uit het bed en kleden ons aan
het is weer tijd voor een goed ontbijt ! na spek,eieren en liters koffie maken we ons klaar voor
LIGHTS CAMERA ACTION !
In de Walt Disney studios aangekomen verwachten we dat het wel eens druk zou kunnen zijn bij de Friendly neighbourhood hero Spider-Man ! Dus gaan we meteen naar zijn meet en greet
Daar wachten we ongeveer een half uur voor we deze 60 jaren held mogen ontmoeten

Hi how are you ? vraagt spidey aan mij op een engelse fluisterende toon als we elkaar zien.
Die klank ,die grote,dat figuur alles klopt gewoon (komaan Garfield doe dat masker eens uit ik weet heus wel dat jij het bent)
Dit is echt zo cool ik keek al naar Spider-Man voor hij familie werd van mijn favoriete muis en nu mag ik dit figuur van zo dicht bij zien!
(Dat het echt goed gedaan is bewees een bezoekje van mijn neef enkele dagen later hier. Hij is een heel groot Spider-Man fan en heeft echt alle films en series gezien .Alleen is hij een beetje anti Disney en hij wist niet dat Spidey in DLP was en zij dat ik de foto leuk gephotoshopt had ) Ik wuifde Spider-Man vaarwel en zij dat hij de groeten moest doen aan Peter!
Na deze meet was het tijd om naar een ander avontuur te slingeren
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

We kwamen buiten bij ons bezoek aan mr spidey
En kwamen oog in oog te staan met de grootste Disneyland Villain ever DE REGEN !
Grote regen wolken dreven naar ons toe en zo snel als we konden zochten we naar een plek om droog te zitten. Disney junior ! Nee te lang wachten dan zijn we nat. Stitch live! Nee dat is ook al zo lang wachten . Aha Cinémagique dat is het

Zo Snel als we kunnen hollen we binnen want de cast member roept al 2 minutes !
Dat valt mee er is niet veel volk in de zaal en we vinden nog een mooi plaatsje .
Ik kijk een beetje rond en zie een paar stoelen verder een man met een bril zitten .
Ik heb zo een klein vermoede dat deze man zijn bagage kwijt is en beter zijn telefoon laat aanstaan voor als het vliegveld belt .Zodat die arme man zijn kleren enzo terug krijgt

Na de film komen we buiten en het is nog steeds een regendouche.
Gelukkig kunnen we nu binnen lopen bij Stitch Live.

De zaal zit vol met Belgen en Nederlanders en een paar Engelsen

Zoals gewoonlijk begint Stitch met de kleinste bezoekers .
Alleen hebben zij niet echt veel zin om mee te doen vandaag .
Al snel zoekt Stitch zijn plezier in de volwassenen.
En het duurt niet lang of hij vindt een gezellig Nederlands koppeltje met een zeer mooi meisje en een Arnold Swarzenegger body Look a Like. Je kan het al raden dit is echt lachen !

We komen buiten bij Stitch live en de zon lacht ons al toe .
We zien hoe een paar Cast Members koorden spannen rond de bomen en kijken snel op het programma wat er te doen is .mmm niets dat is raar! Mijn Nichtje loopt naar een cast member
en die verteld haar dat er autos zullen komen met figuren . Ze komt terug naar mij en wijst op het programma Stars ’N’ Cars aan en zegt dat ze dit gaan doen. Ik zeg haar dat dit niet kan omdat er een ander uur bij staat en dat Disneyland zijn uren wel kloppen . Ze gelooft me niet en zegt je zal wel zien. 

Good Morning Walt Disney Studios galmt door de speakers (Hallo het is bijna 12 uur )
Een paar van mijn favoriete figuren komen aangereden en gelopen in een mini parade!
En natuurlijk rijd van voor een auto met in het groot op een bordje Stars ’N’ Cars .
En dit laat natuurlijk de discussie tussen mijn nicht en mij terug oplaaien

Zie je wel dat ik gelijk heb zij mijn Nichtje !
Ik besluit te zwijgen en denk ik mijn eigen ( Hey Wie is hier de Disney fan ? Wie wint steeds met Disney Trivial ? Wie zit op het beste Disney forum ever Café Mickey en wie zit elke vrije minuut te kijken naar Disneyland filmpjes op You Tube ? Ik toch zeker dus je gaat mij niet vertellen wat dit is hé groentje)

Zo snel als ik kan ga ik met een paar figuren op de foto Goofy,Emile en Remy , Cpt Hook , Stitch en als laatste de meest multiculturele (wauw wat een moeilijk woord) Prince Ali en Jasmine ever
op die tien minuutjes dat ik moet wachten op hun hoor ik hun ondermeer Frans , Engels, Duits, Spaans en Nederlands praten met de bezoekers .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Het is nog steeds goed weer en we besluiten attracties te gaan doen in Toy Story Playland !
Maar we zijn nog niet bij de Reuze Buzz of er vallen weer reuze druppels op ons hoofd.
Maar we zijn niet van suiker en doen alle attracties die er zijn . 
De Regen zorgt er wel voor dat we het echt koud krijgen en voor we ziek worden
gaan we toch maar even schuilen In Animagique

De regen bleef uit de lucht vallen als Toy Story parachute drop soldiers.
Zo snel als we konden liepen we naar Animagique.
Mama en Papa wouden nog heel snel een bekertje koffie halen en naar het toilet.
Hopelijk waren ze nog op tijd voor Animagique !
We hadden nog zo een 15 minuten voor de show begon.
De minuten en seconden tikte voorbij op de muziek waar iedereen direct gelukkig van wordt.
De Cast Members liepen al rond voor het sluiten van de deuren.
Ik begon de hoop al op te geven dat ze nog op tijd zouden zijn.


Eindelijk daar waren ze !
De lichten gingen uit en de meest vrolijke show van Disney(die ik live had gezien)begon
Na Animagique repte we ons naar Art of Disney animation voor het echte Disney werk
Oh ik hoop dat ik ooit eens echt voor Disney mag tekenen .
Als ik dit werk zie wordt ik altijd jaloers op die talenten
We kijken even rond en gaan naar de studio tram tour

Mama en Papa beslissen om nog een koffietje te gaan drinken dus gaan mijn nicht en ik er in.
Bij het instappen ziet mijn nicht dat de stoeltjes nat zijn en ze vraagt me of je nat kan worden.
Ik zij haar dat dit niet echt het geval was hoogstens een paar spatjes.
Zoals de meeste van jullie heb ik de tour al honderden keren gedaan en ik geef dan ook een 
gespecialiseerde uitleg over alles . Daar heb je de vliegtuigen van pearl harbor en daar is de set van Dinotopio hier heeft Beyonce nog gestaan tijdens de opening vertel ik haar .
Mijn nicht vindt alles zeer interessant .Daar komt het dan het moment dat ik altijd de max vindt
Catastrophe canyon !!!! 

Alles gebeurt zoals gewoonlijk.
Maar dan is er een kleine verandering tijdens het breken van de dam komt er iets meer water te pas als gewoonlijk en mijn nichtje wordt echt wel NAT !!!!
Ik lach mij kappot en de Cast member vraagt verschrikt aan mijn nicht en de rest van de passagiers die een beetje verkeerd zaten of alles in orde was maar niemand had echt klachten.
tijdens de rest van de rit hoorden we de Cast member bellen dat er teveel water vrij kwam.

We Keken op het programma en zagen dat Stars ’N’ Cars ging beginnen.
Dus we zochten heel snel een plaatsje om te kijken .
Ik was echt blij dat ik Jafar nog eens zag ook al moest ik mijn roep moment met Gaston missen
Na de parade besloten we om naar het Hotel te gaan voor naar de descente te gaan .
Mijn nicht vroeg zich af waarom we naar een Disney show gingen die hetzelfde heet als een Horror film( The Descent uit 2005)

We gingen nog even iets drinken in de Fantasia bar voor we aan onze spurt reeks van character naar character begonnen.

Mama en mijn nichtje bleven boven en Papa en ik gingen naar onder .
Onder zochten de mensen weer de beste plek om te staan en ik moest al stiekem lachen met de mensen die moesten vertrekken zo snel als alles begon.
De muziek begon en de characters kwamen weer op zijn zipedidoda naar onder.
jammer genoeg waren er niet echt speciale characters bij maarja je kan niet altijd geluk hebben.
Als echt Character Hunter probeer ik toch iedereen vast te krijgen en ondanks de drukte lukt het wel .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Deel 6

Na de foto,s gaan we richting Fantasyland
Daar doen we Sneeuwwitje, pinokkio en ook nog een extra ritje in Casey Junior sla ik niet af.
Na deze ritjes is het tijd om de handjes los te maken voor het uitgebreid zwaaien tijdens de Magic on Parade. We zetten ons klaar in het mindervalide vak aan de poort waar de parade start(dit is al een paar jaar ons vaste plekje tijdens de parade en we gaan bijna nooit op een andere plaats kijken)

Dames en Heren Jongens en Meisjes de Disney’s Magic on Parade begint over vijf minuten bedankt voor jullie aandacht ! Ik vindt het echt te gek dat ze tegenwoordig Michiel Veenstra laten horen ipv die oude stem waar je niets van kon verstaan .
De parade begint en ik zwaai naar ieder figuur dat ik zie en zing met volle borst mee met het liedje
(al durf ik nog wel eens celebrating 20 years of joy and laugther te zingen ipv celebrating magic wonder joy and laugther) Aha het moment is aangebroken Alice haar float komt aangereden ik maak me weer klaar voor het roepen van het witte konijn hij is namelijk een van mijn favorieten 
en met een beetje geluk kan ik tijdens de parade snel een foto nemen met hem want ik heb hem nog nooit ontmoet (tijdens de meet met Mad Hatter na de show van swing into spring was hij me ook weer ontsnapt) Maar ik blijf mijn best doen en geef niet op !

White Rabbit ! White Rabbit ! White Rabbit !
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
AAH wat jammer hij is me weer ontsnapt de volgende keer beter 

wanneer de parade gedaan is volgen we de stroom want we hebben een afspraak bij Walts.
We kijken onze ogen uit bij het mooie interieur want hier zijn we nog nooit geweest .
We krijgen een plaatsje in een kamertje waar alles is ingericht rond Jules Verne
het is echt wel mooi aangekleed.

Na aardappelen met steak hebben we een goed gevulde buik en maken we ons klaar voor nog wat attracties . Eerst gaan we naar Big Thunder Mountain en daarna naar pirates of the Caribbean
Wanneer we uit het gevecht tussen de piraten komen regent het echt heel hard en we beslissen dan maar om te gaan shoppen in afwachting tot Disney Dreams.
na een uurtje geld uit geven (In onze gedachten ! we doen de echte inkopen vlak voor we naar huis gaan) zien we dat het echt niet meer beter wordt en gaan dan maar naar het hotel.

Daar wassen we ons en drinken nog een tasje koffie voor de franse tv  :| 

als de klok half elf slaat kruipen we in ons bedje want onze laatste dag morgen :cry: zal druk zijn

ronk ronk snurk snurk zzzzzzzzzzzzzz WOELSH(het geluid van het toilet :thumbs: ) zzzzzz snurk snurk ronk

7.30 uur de muziek van the magic kingdom galmt weer door de kamer en we strompelen allemaal uit ons bedje.

we kleden ons aan ruimen een beetje op en zetten onze koffers in de auto

het is 8 uur en we zijn weer op weg naar het Disneyland Hotel voor ons royale ontbijt

Na de liters koffie en spek en eieren en een paar foto's met de characters gaan we weer op weg in DISNEYLAND PARIS :D


Deel 7

De zon schijnt de vogeltjes fluiten en Happy Faces overal waar je kijkt.
Dit is wat ik noem de perfecte lente dag en wat maakt zo een dag nog beter DISNEY 
En laat ons nu toch in Disneyland Paris zijn hé

We wandelen over Main street U.S.A the place once made with a magical plan
En kijken even op het programma en zien dat het niet meer zo lang duurt voor Swing into spring begint. Snel zoeken we een leuk plaatsje en wachten geduldig tot het begint.

En

Spring Fever Love Is In The Air trrrrrrrrrt tatatatatata boing patats (ik kan nog steeds niet als muziek schrijven) 

De show blijft geweldig om te zien en ik heb zo een gevoel dat ik deze nog vaak op You Tube zal bekijken! We zien het witte konijn en krijgen een fantastisch idee.
Wanneer de show bijna gedaan is gaan we weg en we zoeken ons een plekje waar we eerder ook al foto’s hadden Met sterren van deze show.
Deze keer zal dat konijn de tijd niet hebben om weg te lopen van mij
Als hij dat wil is hij daar nu wel echt nu Te laat Te laat Te laat voor 

Geduldig wachten we tot de deur open gaat!
En het duurt niet lang of hij gaat open 
Twee cast members komen al lachend buiten en groeten mij Bonjour
Ik groet hun terug met mijn beste Frans(ook Bonjour) en wacht verder
Weer gaat de deur open en een poetsvrouw loopt langs mij door.

Nu kan het echt niet meer lang duren of er komt iemand van de characters. Ik ben er zeker van !

vijf minuten , tien minuten , vijftien minuten Niets Niets Niets

De characters komen niet buiten dat heb ik nu wel door

We gaan dan maar door richting Fantasyland waar we een paar dingen doen en een foto met the Big Boss gaan nemen! dit mag en kan niet ontbreken als je Disneyland bezoekt dus gaan we naar meet Mickey Mouse we nemen snel een paar foto’s met hem en van Fantasyland gaan we naar Adventureland
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Mama heeft het programma vast en zegt dat er iets te doen is in Adventureland.
Snel zoeken we een plaats waar heel veel volk is ! En lang moeten we niet zoeken want we zien een hutje met een heleboel mensen.

in het midden van dat hutje staat koning Lowietje te dansen en foto's te nemen met de gasten
Ik had hem al eerder ontmoet een paar maanden geleden (dit was de eerste keer schande heé als je dat park al bezocht 22 jaar geleden) Maar ik vond hem toen zo leuk dat ik besluit hem nog eens te ontmoeten . Van deze Royale aap krijg ik een dikke apen knuffel en kus en we nemen al dansend afscheid van elkaar . 
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Na deze apenkuren gaan we richting onze piraten

Yoho Yoho a Pirates life for me

Na het zingen van dit rum liedje bedenken we ons dat we nog niet in Autopia zijn geweest .Dit was de vorige dagen dicht dus dit hadden we nog niet kunnen doen . Maar vandaag konden we er wel in dus dat moesten dan ook maar doen .Zo snel als 


we konden gingen we naar Discoveryland voor in ritje in de Bolides

Mijn nicht en ik kropen in de autootjes van Autopia.
en we maakten ons klaar voor een ontspannen ritje in de toekomst.
Zowel mijn nicht als ik hebben geen rijbewijs .
Als dat maar goed komt ! De cast member geeft nog even de veiligheidsvoorschriften door
en geeft ons daarna een start signaal .

Na 5 minuten zonder één enkel ongeval (voor wat heb je een rijbewijs nodig ?) 
Belanden we in de laatste file op het einde .
Van de auto’s gingen we naar Star Tours en van Star Tours gingen we naar Buzz Lightyear laser blast.

Na al dat ruimte gevaar besloten we om nog eens bezoekje te brengen aan de Swing into spring .
Dit zag mijn nicht echt niet zitten ze had dat nummer al meer dan genoeg gehoord. JAMMER!
Dan maar naar de Walt Disney Studios.
Waar we al onze favoriete attracties nog eens konden doen in ware HOLLYWOOD stijl.
We deden alle attracties in Toy Story playland 

En we deden ook nog een spelletje doet ie het of doet ie het niet.
Ik ben nog altijd niet in de Tower of Terror geweest en ik was weer aan het twijfelen of ik hem nu deed. Uiteindelijk kozen we voor hij doet het niet.

We keken op het klokje en zagen dat La decente des marches bijna ging beginnen.
Zo snel als we konden liepen Papa en ik naar het Disneyland hotel.
Mama en mijn nicht besloten het rustiger aan te doen en eerst nog eens te gaan kijken in een winkeltje voor ze naar het hotel kwamen.

We kwamen aan in het hotel en zagen dat we nog een kwartiertje hadden voor het begin van de show.Het was al best druk in de hal dus we zochten snel naar een goed plekje.

Vier uur SHOWTIME

Spring Fever Love Is In The Air trrrrrrrrrt tatatatatata boing patats (ook nu lukt het nog niet om als muziek te schrijven ) 

Dit is verassend ! Niet het gekende nummer galmt door de speakers maar wel 
dit van Swing into Spring. 

De fab 8 Mickey,Minnie,Goofy,Donald,Pluto,Katrien,Knabbel en Babbel komen de trappen af in hun allermooiste lente kleding.

Zo snel als het liedje gedaan is schuim ik de characters af en ik hoop dat ik ze allemaal te pakken krijg want dit is wel heel speciale kleding.

Net voor ik op weg ben richting de laatste die ik nog moest hebben (Mickey)zie ik een een begeleider op hem af gaan . Dit voelt niet goed !

Net op tijd zijn we nog bij Mickey . We nemen nog snel een foto en dan verdwijnt hij samen met de begeleider.

Yes ik heb mijn buit binnen
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Het is vandaag echt prachtig weer en dus beslissen we buiten op het terras bij Casey’s Corner iets te gaan drinken

We hebben geluk er komt net een tafeltje vrij . En er staat niemand te wachten dus deze is van ons. Mama en mijn nicht gaan binnen terwijl mijn Papa even een broodnodige pauze neemt.

Ik zit al een hele tijd te wachten als mijn nicht naar buiten komt om te zeggen dat het heel druk is en dat het nog wel even gaat duren. Erg is dat niet want het is lekker weer.
Ineens zie ik dat er mensen gaan zitten op de stoep (heel veel mensen)
Er lopen ook een heleboel Cast members . Ik denk dat ik weet wat er gaande is
Snel kijk ik op mijn klokje en die bevestigd mijn gedacht. binnen een half uur begint de Magic on Parade. Ik wordt een klein beetje zenuwachtig want dit wil ik wel zien.
Na een kwartier zenuwachtig zijn komen Mijn Mama,Papa en nicht buiten

Snel leg ik even uit dat ik de Parade wil zien . Papa en ik beslissen om ergens langs de route een plaatsje te zoeken .Mama en mijn nicht blijven bij Casey’s Corner en gaan na de parade richting 
Silver spur steakhouse waar we binnen een 35 minuten afgesproken hebben .

Heel de route staat vol de parade begint immers binnen 10 minuten
Zonder er bij na te denken lopen we heel snel naar het einde van de parade .
Daar is het meestal rustig ! 

Gelukkig Daar is nog plaats 

5 minuten later is het nog altijd heel rustig op deze plaats er is zelfs nog niets afgeroepen.
Net wanneer ik dit denk roepen ze af dat de parade over 10 minuten begint.
10 minuten wachten en 12 minuten parade dat is samen 22 minuten .
Ik bedenk me dat ik het niet op tijd ga halen in het Silver spur.

Ik neem heel snel de gsm(mobiel) en bel naar Mama dat we het niet gaan halen.
Ze zegt dat ze al richting het restaurant gaat en plaats zal houden voor ons zo dat ik mijn gemak kan genieten.

De parade begint en bij het zicht op de Alice float begint mijn spel weer.

Het witte konijn komt er aan en als een zot roep ik weer White Rabbit White Rabbit White Rabbit
Net voor ik het op geef draait het konijn zich om en loopt neer mij toe.
Zo snel als we kunnen nemen we foto's . Zalig eindelijk heb ik dat konijn !
Omdat ik zeker weet dat ik nu geen characters meer ga hebben staat de teller nu op 92 verschillende characters (Best goed hé)
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Nu maar naar The Silver spur steackhouse

Super lekker is het daar !

Als je van Steak houd moet je hier gaan eten JAMMIE !

Na de stevige kost wil en moet ik een ritje doen in de BTM

slechts 5 minuten na mijn laatste hap zit ik al in een karretje van de BTM
Na BTM ga ik nog eens een goede dag zeggen tegen de piraten(waar we trouwens helemaal alleen zijn )

We zijn allemaal uitgeput en beslissen om terug naar Casey’s te gaan om daar te wachten
tot Dreams begint

Wanneer de show bijna begint denken we bij ons eigen dat we best wel kunnen blijven zitten want hier is het zicht ook heel goed. Maar wanneer de intro van Dreams begint gaat iedereen recht staan. En weg is het goede zicht ! Te vergeefs zoeken we naar een plaats waar we het wel zien maar nergens op Main street kan ik zien. Onze laatste hoop is het Disneyland Hotel. Snel zet ik mijn Mp3 speler op zodat ik de soundtrack hoor. We komen boven in het Hotel maar het enige wat we zien is dit
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Met dit zicht neem ik afscheid van het Disneyland park.

we gaan nog snel iets kopen in the world of Disney store en drinken nog een koffie bij Starbucks

En dan is het jammer genoeg gedaan!

Vaarwel Disneyland Parijs tot de volgende keer

Dankjewel Mama en Papa voor deze fantastische reis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten