Disneyland Paris Halloween 2015

Eerst even een voorwoord .
Tijdens ons verblijf in Disneyland Paris tijdens het swing into spring seizoen in dit jaar hadden we wat problemen bij de EHBO .Zoals jullie al konden lezen in het trip report leid mijn mama aan een ziekte . Deze ziekte gaat gepaard met erge pijnen die kunnen verlicht worden door warmte kussens. Maar deze mochten we toen niet warm maken. Nu hadden we contact opgenomen met Disney en na een paar mailtjes heen en terug beloofde ze iets te regelen.En dat dit geen loze belofte was zullen jullie kunnen lezen.Na zoals gewoonlijk veel te vroeg te vertrekken kwamen we aan in Disneyland Paris rond 8u10 .We hadden een ontbijt geregeld bij café Mickey . En wat een goed ontbijt was het zeg ! Mmm lekker hoor . Door de licht inval konden we niet zo een goede foto's nemen met de characters .Al had ik wel geluk dat er een paar gelukt zijn zoals deze .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na ons lekker ontbijtje met spek,ei en ……… Ja jullie weten het ….. Zeg het maar :D
Litters koffie gaan we naar het Disneyland Park voor een vleugje Disney Magie .
We komen in een Halloween overgoten Disneyland aan en beslissen om eerst naar Babycare te gaan . Hier moesten we ons aanmelden voor het warm maken van de kussens . Wanneer we binnen komen vragen ze onze naam .
En bij het horen van Beerten nemen ze ons direct mee naar achter .
Bij het binnenkomen van een kamertje achterin valt onze mond open van verbazing .
Voor onze neus staat een microwave met onze naam op .
Yeah !!! We hebben dus gewoon onze eigen microwave voor het warm maken van de kussens . We mogen nu wanneer we maar willen binnen komen voor het gebruik van de microwave . Ja dat is dus weer een zorg minder !!!! En dit noem ik dus ook echte Disney magie .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na ons bezoekje aan Babycare gaan we verder met het ding waar we deze morgen mee begonnen zijn :D Namelijk character hunting !!! We beslissen eerst naar de locaties te gaan van Princes Pavilion . We stoppen eerst bij sneeuwwitje en hier krijgen we een afspraak voor binnen een half uur . We hebben dus nog een de tijd voor even naar de andere locatie te gaan . En daar hebben we een afspraak voor binnen de 45 minuutjes .Dit sluit dus mooi bij elkaar aan 8

We besluiten nog even te slenteren over Central Plaza en te genieten van de mooie Halloween versiering . En voor we het weten is het tijd voor onze afspraak met Sneeuwwitje . Wauw Sneeuwwitje ziet er echt goed uit ! en ze is echt super aardig .

We hebben echt een super leuk gesprek ! 
En het duurt ook wel best lang .
Zo lang zelfs dat ik besluit om er zelf een einde aan te maken .
Er staan best veel mensen in de rij ! En ook zij hebben ook recht op een leuke meet.
Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding

Na deze meet ga ik naar die andere Prinses :D
En dit is de enige echte Tiana .
Na een 5 minuutjes mag ik naar haar gaan . En ook daar hebben we een leuk gesprekje.
Ze vraagt me ook welk character ik zeker wil ontmoeten .
En bij het horen van de naam schrikt ze wel ( kan geen kwaad het is toch Halloween )De naam die ik noem is namelijk 'Dr Facilier'
Ze begrijpt dat ik hem wil ontmoeten omdat ik character hunter ben .
Maar ze wil me wel de raad meegeven om op te passen met zijn streken.
Ik neem ook afscheid van haar en we besluiten om even door Adventureland te gaan voor wat characters te spotten.
Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding

Jammer genoeg zijn er geen die op ons pad komen :(
We gaan dan maar naar de eerste attractie van de dag !
En dit is pirates of the Caribbean :D
Voor onze piraten avonturen besluit ik eerst naar het toilet te gaan in de bleu lagoon.

Wanneer ik daar klaar ben en weg wil gaan hoor ik plots mijn naam roepen in een engels accent. Ik draai me om en zie mijn vriendin Ludivine (Cast Member van Pirates of the Carribean). We geven elkaar een knuffel en dan moet ze door naar haar plaatsje in de attractie .

En lang moet ik haar niet missen want ze staat klaar aan het bootje waar we moeten instappen. Na ons boottochtje door de wereld van de piraten doe ik nog een klein babbeltje met Ludivine en besluit ik ook een foto te nemen samen . Ik ga haar namelijk een lange tijd niet zien .En dan is zo een foto wel fijn !
Zoom in (real dimensions: 576 x 864)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

We hebben wel zin in meer Attractie plezier en dus gaan we naar de favoriet van mijn papa ‘Buzz Lightyear laserblast’
We besluiten om onze weg terug door Adventureland te volgen en zo richting Main Street U.S.A. te gaan .
Dat dit een slimme keuze is merken we wanner we bijna aan de lamp zijn .
Want aan de lamp staat mijn kleine vriend Abu !
Na mijn verschrikkelijke zoektocht deze zomer naar hem (met uiteindelijk 2 ontmoetingen ) Ga ik hem weer ontmoeten ! Na een 5 tal minuten is het mijn beurt voor een foto . En ik vlieg Abu werkelijk in zijn armen .
Ik geniet er echt van om deze aap te ontmoeten .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

We gaan verder richting Buzz Lightyear laserbast !
En voor we het goed beseffen zitten we al in de karretjes voor een echt ruimte avontuur .
Tijdens het gevecht met Keizer Zurg en zijn handlangers schieten mijn punten omhoog .
ik laat mijn papa ver achter me ik ben eindelijk aan de winnende hand deze keer . 
Maar hoe het komt weet ik niet !
Wanneer ik na een paar minuten weer op het schermpje kijk van mijn papa .
Is hij ineens boven mij gekomen :( 
Ik zal niet snel van hem winnen .
Zoom in (real dimensions: 1152 x 768)Afbeelding

Na ons galactisch gevecht gaan we verder de ruimte in met Star Tours !
Het gedacht dat dit nu echt één van de laatste keren is dat ik mijn vriend Rex zie is vreemd. Maar gelukkig heb ik deze attractie zo vaak gedaan dat ik hem los uit mijn hoofd ken . Ik geniet weer volop en heb spijt wanneer we weer binnenvliegen in de gebouwen van Star Tours .

Na al die ruimte avonturen gaan we nog eens een kijkje nemen bij Babycare voor het warm maken van de kussens . En we beslissen om daarna even een bankje te zoeken in Fantasyland . Je weet namelijk nooit welk character er langs je doorkomt tijdens het wachten daar . Wanneer we daar aankomen zien we in de ene hoek Geppetto en Pinocchio staan . En in de andere hoek zien we Peter Pan .
Ik besluit om richting Peter te gaan ! Maar wat een pech :( 
Bij mijn aankomst moet hij juist weg .
En ook Pinocchio moet richting de backstage .
We gaan dan maar zitten op het bankje en wachten daar een beetje op characters terwijl we rusten . Na een tijdje zie ik een begeleider lopen en spurt er naar toe om te vragen of er snel nog characters zullen uitkomen . Haar antwoord is nee :(
We spreken af dat Mama en Papa aan het bankje blijven en ik vlug ga kijken bij Auberge wie daar rond hangt . Daar binnen gekomen schuif ik aan om te vragen welke characters er zijn . Maar ik ben nog maar 5 minuutjes binnen wanneer ik mijn mama hoor .
Ze zegt dat ik vlug moet terug komen . Want aan de de bankjes is er een character dat ik al heel lang wil ontmoeten . Zo snel als we kunnen vliegen we naar de bankjes en daar staat hij dan :D Dr Facilier :D muhahahahaha !
Er staat werkelijk niemand rond hem en ik ben dan ook super snel bij hem op de foto !
Wat een tof character is dit toch zeg :D We nemen de leukste pozes aan :D Er is namelijk toch tijd genoeg .
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

Na een paar minuten neem ik afscheid en ga ik eens kijken in de mensen massa naast me . Een verschrikkelijk zang geluid en een hoop geruzie verklapt al wie er tussen de mensen staat .Anastasia en Drizella zitten hun showtje op te voeren in de hoop dat er een knappe prins interesse zou tonen . na een paar minuutjes is het mijn buurt ! En ik val duidelijk in de smaak bij Drizella die niet van me kan afblijven :P En ook Anastasia staat al klaar om me een zoen te geven :P Ik besluit om toch nog even single te blijven en niet in te gaan op hun aanzoeken . En wanneer ze een serenade brengen heb ik het echt gehad met hun .
‘sing sweet nightingale’ galmt nog steeds door mijn oren . We nemen een paar foto’s en dan zoek ik de rust op bij Alain die iets verder op staat te goochelen .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Zijn gegoochel en het fijt dat Dr Facilier alleen staat brengt me op een ideetje .
Ik Besluit Alain mee te nemen naar Facilier en een foto te nemen met drie goochelaars op een rij .En zo hebben we een Black Magic, Street Magic en close up Magic goochelaar op één foto :P En op verzoek van de cast member staat ook mijn papa op de foto :P
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na al die magie gaan we richting Frontierland voor the wildest ride in the wilderness .
Maar eerst even een afspraakje maken voor de foto met Merida!
We hebben een foto binnen een uur .
Dus hebben we nog tijd genoeg voor de Big Thunder mountain .
Het fijt dat ik deze dagen mijn laatste ritje ga doen voor een hele lange tijd doet wel vreemd. Maar ik probeer nu nog alles extra hard te voelen en te genieten van de wind die langs mijn oren suist in the Big Thunder Mountain .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na de Big thunder mountain besluit ik om een goede dag te gaan zeggen aan 999 spoken . Het is tenslotte Halloween en dan moet je een ritje maken in de Phantom Manor !
Het is nu de tweede keer dat ik hem doe in heel wat jaren . En ik merk steeds meer een mer details . En snap ook nog steed niet waarom ik er zo een bang in had !
Ik neem nog een foto met de cast members en besluit dan om richting Merida te gaan !
Haar ontmoeten is altijd wel leuk en ik geniet steeds van haar accent :D
En ik heb geluk want het uur is bijna om en ik kan dus ook vrij snel bij haar op de foto gaan.
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding
Is deze cast member geen enorme creep ?
Zoom in (real dimensions: 574 x 864)Afbeelding


Na de foto sessie is het tijd om naar Discoveryland te gaan voor de Jedi Academy en misschien nog een foto met één van de characters ! te krijgen :D Een stormtrooper ofzo .


Wanneer we daar aankomen kunnen we vrij direct naar binnen .
Maar ik vraag wel even aan een cast member of ze iets kan regelen voor mij .
Ze beloofd me om het even te gaan vragen bij haar overste . En terwijl ze verdwijnt in het kotje van de mannen met de knopjes word ik naar mijn plaats gewezen .


Wanneer de show bijna gaat beginnen komt de cast member op me af en zegt me dat ze niets heeft kunnen regelen . Een beetje teleurgesteld wacht ik tot de show begint .
En ik ben alweer helemaal Happy wanneer de The Imperial March word ingezet en Darth Vader het podium op komt met zijn Stormtroopers.

Als je de show al een paar keer gezien hebt let je niet meer op de kinderen vooraan .
Maar gaan je ogen richting andere dingen .
En geloof me de Stormtroopers in het oog houden kan zeer leuk zijn hahahaha .

Na de show verlaten we Videopolis en ik denk alleen maar dat ik morgen nog eens probeer voor een foto te krijgen .

We besluiten om richting Fantasyland te gaan en een plaatsje te zoeken voor de Magic on parade . Oké het is nog wel een uur en we zijn hier toch altijd 90 procent zeker op een plaats (zelfs als we 10 min opvoorhand komen ) .
En tot onze grote verbazing zit er nog al iemand zo vroeg klaar .
Ik kies me een plekje helemaal aan het begin van de paraderoute .
Ik heb namelijk een masterplan om nieuwe characters vast te krijgen . .
en mijn doel is Fauna,Flora en Merryweather .
Al luisterend naar de muziek vliegt de tijd .
En voor ik het goed weet hoor ik Arjan Michiel Sander Veenstra weer door de luidsprekers galmen . 

Dit is altijd zo fijn hé !!!!!

Ik kijk een beetje rond of ik Lisjuh (van Café Mickey) nergens zie zwaaien .
We hadden namelijk afgesproken via pm dat we elkaar hier zouden zien .
Ik zie haar nergens en geniet dus maar van de parade .

Wanneer de drie feeën buiten vliegen begin ik als zot te wuiven en te roepen op hun .
Maar helaas ze vliegen net ietst te snel en niet bij mij maar wel 2 meter verderop heeft iemand een quick pict met Fauna . Ineens herinner ik me iets !!!!
De kaarten in de parade worden ook goedgekeurd als character :D

Wanneer de float van Alice in wonderland in beeld komt en ik de kaarten zien begin ik weer met mijn masterplan . En deze keer werkt het PERFECT :D

BUHJAHHHHH :D weer een character erbij !!!

Na de parade zie ik een berichtje van Lisjuh dat ze parade niet heeft kunnen halen .
En omdat wij nu naar het winkel centrum gaan zal de ontmoeting voor morgen zijn .
We spreken een uurtje en plaatsje af en gaan elk onze weg .

Afbeelding

In het winkel centrum zelf eten we eerst lekker en gaan dan wat inkopen doen voor de volgende dagen . Ook nemen we shampoo van DOP mee ! Deze is echt heel fijn om te gebruiken en heeft geweldige geurtjes zoals cola,citroen cake en aardbeientaart :D

verder trek ik ook deze leuke selfie :P 
Jammer dat deze niet telt hé !!! anders was mijn buid wel binnen hahahaha :P
Zoom in (real dimensions: 960 x 1280)Afbeelding

Na het winkelen en eten gingen we richting het Magic Circus en konden we genieten van onze eerste nacht in een prachtige kamer .

Na een heerlijke nacht rollen we rond half 8 uit ons bed en beginnen we de dag weer met …… Oke ik ga dit echt niet meer herhalen :P

Jullie weten het toch al :D

na het ontbijtje stuur ik een berichtje naar Lisjuh en we spreken af aan City Hall .
Iets voor 10 ontmoet ik haar en haar vriend .Echt gezellig !
Na onze ontmoeting gaan we samen rechtdoor naar het begin van de parade route .

Hier zouden er tussen 10 en 11 Halloween characters komen voor testen .
Nu Halloween characters heb ik niet echt gezien :P
Perla en Suzy waren er wel ! Maar die zijn niet zo heel echt eng hé :D

We nemen dan maar een foto samen met Perla en Suzy en na een korte babbel nemen we afscheid en spreken we af om samen te komen voor de parade .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

En na 2 minuutjes apenfun neem ik afscheid van hem om verder te gaan met onze avonturen .


We besluiten om naar de Walt Disney Studios te gaan in de hoop daar ook wat leuke characters te spotten. We lopen eerst even langs Babycare om de kussens op te warmen en daar is de verbazing nog groter . Want bij het horen van onze naam komen ze aan met een doos met daarin een gloednieuwe microwave . Kijk dat noem ik nu service ! we vergeten alle troubles van de vorige keer en genieten echt van de Disney gastvrijheid .

Na dit hartelijke ontvangst gaan we richting Ratatouille voor een ritje door de keukens van Gusteau’s . Dit blijft toch wel een attractie om duimen en vingers mee af te likken .

Na de attractie ga ik verder opzoek richting characters .
op PLACE DES FRÈRES LUMIÈRE zouden er een paar komen .
Maar veel zie ik er niet staan :P ik besluit dus maar om richting toon town te gaan voor een foto met Buzz Lightyear . Net voor ik op de foto mag heb ik nog een heel leuk gesprek met zijn begeleider . Deze is zelf ook wel character fanaat en verteld over het fijt dat hij de 7 dwergen al een paar keer begeleid heeft de vorige dagen . En de kans is groot dat ze vandaag uitkomen rond 12 uur . Dit is dus nog 20 minuutjes .
Zo snel als ik kan neem ik een foto met Buzz en na een kleine stop aan de Babycare vliegen we naar Fantasyland.
Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding
En zo zie je dat ik ook anders kan poseren :D

Daar aangekomen zien we Goofy,Pluto,Geppetto en Pinocchio .
Omdat we nog heel even de tijd hebben voor de komst van de dwergen besluit ik maar een foto te nemen met hun .
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na deze laatste foto heb ik ook nog een gesprekje met de super lieve cast member in beeld. Ze herkende me en vroeg of het klopte dat ik vaak in Disneyland Paris was .
Op het eerste zicht herkende ik haar niet direct en zou dus ook niet weten hoe zij mij moest kennen . Maar na even staren had ik het door :DZe zit in de parade :P en bij het zien van haar wuif ik altijd als gek (doe ik wel bij iedereen ) maar bij haar nog meer :thumbs:

Ik vraag haar of het klopt dat de dwergen uit komen .
En ze bevestigd dat de kans heel groot is vandaag .
ook zouden er tegen 1 uur tests kunnen zijn voor Halloween .
We zetten ons dus neer aan het bankje en wachten geduldig af .

12:00 uur , 12:15 uur, (geen dwergen) 12:25 uur , 12:45 uur (nog steeds geen dwergen)
12:50 uur , 12:59 ( ohja de tests beginnen bijna……hé dat rijmt :P ) 13:25 (ik denk dat we hier voor niets zitten :( )

Net voor we willen verder gaan heb ik toch nog geluk :D
Want de pixiedust van een cast member zorgt voor deze fantastishe groep foto :D
En oké de lichtinval is niet zo perfect ! maar ik ben zo blij met deze groeps foto .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding


Na deze foto gaan we verder met attractie fun en waar kan dat beter dan in de Big Thunder Mountain ? …………. Nergens dus !
Bij aankomst zie ik weer een vriendin staan .
Namelijk de Belgishe Marléne .
Ze verteld me jammer genoeg wel dat ze stop in Disneyland Paris voor een nieuwe carrière .Mmm ik ga haar wel missen ze was een heel goed Cast Member en ondanks ze Franstalig was sprak ze toch wel redelijk goed nederlands .

Het is dus niet alleen één van mijn laatste ritjes op de BTM voor een zeer lange tijd .
Maar ok nog eens de laatste waar ik haar zie .

Ik geniet weer van de dolle rit en neem daarna afscheid van Marléne .
Van de wildest ride in the wilderness gaan we naar de cowboy cookout bbq voor een lekker drankje . Het is echt enorm warm en dan kan je dat wel gebruiken hé 

Na het verfrissende drankje stoppen we nog even bij de piraatjes van de Caribbean .
En ook deze keer zingen we de longen uit ons lijf met Yo Ho Yo Ho A Pirates Life for me :D ! Jammer genoeg is Ludivine er niet :( maar ik zal haar vast nog wel zien .

Na ons piraten avontuur ruilen we het verleden in voor de toekomst !
We gaan eerst richting Star Tours waar we nog eens aan boord gaan van de starspeeder 3000 . Als ik had geweten dat dit mijn laatste ritje zou zin . Dan had ik er nog meer van genoten . Maar ik ben blij dat het een perfecte was ! in een cabine zonder al te grote beschadiging en zonder mensen die idioot doen door foto’s te nemen . 

Dan wil mijn papa naar Buzz Lightyear laserblast voor me nog eens stijlvol in te maken grrrrr :( . Maar ik wil eerst even stoppen aan Videopolis .
Hier staan er al een hoopje toekomstige Padawans bij een cast member .
Wanneer ze haar werk bij de kleintjes heeft afgewerkt stel ik mijn character vraag nog eens .Ze weet niet echt waar ik het over heb en stelt dus voor om een collega te roepen .
Een andere cast member komt bij me en vind mijn vraag geweldig .
Hij gaat direct terug binnen en komt 10 minuutjes later terug buiten .
Hij stelt me voor om terug te komen bij de laatste show Dan zal hij me kunnen zeggen wat hij heeft kunnen regelen .

Wauw ik ben echt benieuwd wat mij te wachten staat .
We kijken op ons horloge en zien dat de magic on parade binnen 40 minuutjes begint .
We beslissen dus om ons al naar het begin te begeven van de parade route .
Net zoals gisteren zet ik me aan het begin van de parade en na een 15 minuutjes komen Lisjuh en haar vriend ook aan en zetten zich in het vak naast ons . Half roepend doen we een gesprek met elkaar :D ( ik mag tenslotte mijn top plek niet verlaten ) Maar wanner de parade bijna begint komt de Disney Oma naar me toe en ze wenst mijn plek te hebben .
Nu die Oma kent echt iedereen in Disneyland Paris . En ik beslis dus maar om op te schuiven ( voor ze haar powers laat zien muhahahaha) 

Ik beslis dus maar dichter bij Lisjuh te gaan .
Nu ben ik mijn plaats toch kwijt en dan kan ik beter een leuk gesprekje doen .
De tijd vliegt en voor we het weten openen de poorten en begint de parade .
Weer ben ik bezig met de drie feeën . Maar ook nu geen geluk .
Ik probeer dan maar de piraten vast te krijgen . Zij worden wel niet goedegekeurd door Character Central . Maar hé wat kan mij dat schelen .

De piraten komen door ! Ik draai me vliegens vlug om ! en klik klik klik .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Niet echt de meest geweldige foto !
Maar ik ben er blij mee :D

Na de parade neem ik afscheid van Lisjuh en haar vriend en spreken we af voor Disney Dreams . 

En dan maar richtig Videopolis !

Net voor de show begint komt de cast member op me af en zegt dat het niet de stormtroopers zullen worden :( ……….. Maar hij heeft wel iets anders kunnen regelen :D
Zoals gewoonlijk geniet ik van de show . Al overheersen de gedachte van wat of wie er komt wel .

word het de darkside ?
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

of de light side ? 
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

Na de show krijg ik teken dat ik moet blijven waar ik ben .
En we wachten een 5 minuten voor de Videopolis zo goed als leeggelopen is .
op het podium komt er een technieker . En van achter de knoppen komt er een andere technieker die een teken van foto maken doet richting zijn collega . 

De technieker gaat naar achter en luttele seconden later komen de twee jedi knights buiten . Maar wat dan volgt maakt me echt happy !!! De Jedi Master komt achter hun aan en komt mee richting mij . Wauw ze was echt super vriendelijk en had ook echt heel veel tijd voor mij . We doen een gesprekje en nemen heel wat foto’s en dan is het helaas ook weer tijd om afscheid te nemen . En ik krijg van één van de Jedi’s nog te horen dat hij me snel terug wil zien in de zaal ! Want samen overwinnen we het kwade van Darth Vader .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Wat een super foto was dat hé met de Jedi’s :D

Ons maagje begint te knagen en dat betekent dus dat we gaan rondkijken voor wat eten .
We bespreken even met elkaar waar we naar toe gaan en al snel komt Annette’s diner uit de bus . Hier zijn we nog nooit gaan eten en zelfs nog nooit binnen geweest .
Het is dus een aparte ervaring voor ons .

Wanneer we binnenkomen schaatsen de obers al rond ons heen . De muziek en inrichting geven ons een Back to the Future gevoel . We hebben wel best honger en na het bestellen moeten we ook niet al te lang wachten . Mmmm wat is het eten hier lekker :D njammie !!! 

Na de overheerlijke maaltijd keren we terug naar het Disneyland Park voor wat ongekende Disney fun . We stoppen eerst bij Babycare en na het warm maken van de kussens wil ik eerst nog wat attracties doen . Maar het is nog maar een half uur voor Disney Dreams begint . Dit gaan we dus niet doen hé ! Net voor we richting onze plaatsjes willen gaan zien we Lisjuh en haar vriend en we stellen voor dat Mama en Papa even gaan kijken in de winkels en dat Lisjuh en haar vriend met me meegaan als begeleiding .
Zo moet Mama daar al niet in de koude gaan staan (ze had koud op dat moment) 
En Lisjuh en haar vriend had ik dan als company . En Mama had mijn Papa dan als begeleiding bij het shoppen .

Vlak voor het begin van Disney Dreams hoor ik mijn Mama en Papa achter me en kunnen we zo allemaal genieten van Disney Dreams :D
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding


Na Disney Dreams praten we nog even na en nemen we nog even afscheid om dan maar zelf aan onze eigen Disney Dreams te beginnen .

En na een heerlijke nacht rollen we weer uit ons bed en pakken we eerst alles in .
Het is helaas weer de laatste dag :( En het gaat nog behoorlijk lang duren voor ik weer op Disney grond kom :(

Na het ontbijt met …….ja sorry ik zeg het niet meer hoor ! Jullie horen dit te weten :P
Gaan we richting het park voor onze HaLOLween avonturen .

Vandaag hebben we maar één doel ! En dit is zoveel mogelijk characters krijgen .
Mijn eerste afspraak voor de dag is er ééntje met Jack Skellington .
Daar aangekomen staat er nog niemand te wachten van Castmember’s of bezoekers .
Ik beslis dus maar eens lekker gek te doen en om 10 uur morgens in de Big Thunder Mountain te kruipen . En ik heb geluk :D Want ik zit in het eerste treintje van de dag hihihihi .
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Wanner ik terug uit de attractie kom staat er een handjevol mensen bij de meet plaats van Jack . Maar er staat nog steeds geen Castmember voor de mensen met EAC te ontvangen . Ik verwacht dat er inschrijvingen gaan zijn . en dan zou het wel leuk zijn dat je al niet een half uur staat de schilderen om dan weggestuurd te worden :P

10u36 ! Onder gejoel van de mensen menigte word Jack ontvangen .
En zoals verwacht komt er al een Castmember op me afgelopen met een noteblok .
Ze bekijkt mijn papieren en ik krijg mijn afspraak . Woon ik moet 45 min wachten !
Dat is wel heel erg lang . Maar goed ik heb straks mijn foto met Jack dus dat is goed :D

we besluiten de tijd nuttig te gebruiken en een bezoekje te brengen aan Maleficent.
En daar volgt een verassing voor me . Want naast me staat Jordi van dlrpfans en tegenover mij zie ik Filip staan . Na lange tijd kan ik hun nog eens live aan het werk zien !
En aangezien ik echt wel fan ben van hun werk beslis ik ook een foto te nemen met hun .
En na de foto Met Maleficent ga ik ook op de foto met de DLRPfans :D
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

Na de foto’s met het volledige DLRPfans team ga ik richting Frontierland voor een foto met Jack . We komen aan en ik zie Jack al staan ! Maar wat Jack heeft weet ik niet echt :P
Hij is echt zooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo …… Even uitrusten ……ooooooooooooooooooooooooooooooooooo Rustig :)

Ik zou hem bijna een koffie geven voor een beetje meer energy te geven .
Ik Besluit dan maar heel snel een foto te namen met hem en dan verder te gaan voor hij echt is slaap valt :P
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

We gaan terug naar Main Street U.S.A. waar ondertussen hard word gewerkt door Stitch in zij costume atelier . Ik wil ik wel een foto met Stichke . En we hebben geluk want binnen een half uurtje hebben we een afspraak . Komt goed uit dan kan ik op de foto en kan ik ook nog van hier naar de Halloween parade kijken .

We besluiten dit half uur te gebruiken om snel even te gaan reserveren bij de meet van Mickey Mouse in Frontierland . Daar vraag ik of ik een reservering kan krijgen die zich afspeelt na de parade . En dit is zeker geen probleem voor hun :D

We keren weer terug naar Stitch en na een paar minuutjes ga ik met mijn buitenaardse vriend op de foto .
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

Van stitch gekomen kiezen we ons een mooi plekje voor de parade .
En gelukkig zijn er nog wel een paar mooie plekjes in de buurt te vinden .
De muziek begint ! En eindelijk zie ik de parade eens in het echt :D
Maar voor de eerste praal wagens en dansers voorbij komen spot ik deze VIP Castmember nog . 
Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Ik wil dan ook direct een foto met hem :D
Even een filmpje voor de mensen die hem niet kennen .


De eerste flats komen in beeld en Daisy Duck loopt als een fiere Miss vooraan.
Ja nu zijn we echt begonnen met de parade . Ik geniet echt van deze parade .
En bij het zien van de Pumpkin People gaat mijn character radar weer draaien .
en ik besluit meteen dat ik tijdens de tweede parade een foto moet hebben met hun .

Na de parade vliegen we als gek naar Mickey want daar het ik zodadelijk een afspraakje .
Tijdens onze DisneyRun :D (je moet op tijd oefenen hé) 

aangekomen bij Mickey laat hij me wel enorm schrikken in zijn griezel outfit .
Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding
We griezelen nog wat verder en dan keren we weer terug richting de andere geestig leuke dingen . En het word heel snel geestig leuk ! Want onderweg kom ik Cowboy Goofy en Pluto tegen .Wauw ik wil Goofy al lang in dit kostuum hebben :P
En nu zie ik hem gewoon

Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Het valt wel op denk ik dat ik het weer toppy vind !!! :D

We beslissen om iets te drinken na deze ontmoetingen en even te genieten van de rust !
want zodadelijk is het character hunting like never before !
Zoals gewoonlijk een koffie voor Mama ,Een Perrier voor Papa en een Cola Zero voor MOI :D .

na een 15 minuutjes rust gaan we naar Castle stage en daar wachten we tot het begin van de Halloween show . Het duurt nog best lang voor hij begint ! Maar ik wil goede plaatsen hebben en daar moet je iets voor over hebben . Gelukkig word de tijd opgevuld met de Halloween parade :D (die ik helemaal vegeten was ) dus dit was wel een leuke verassing . En door deze verassing maakte ik ook kans op een extra character :D

ik laat de foto voor zichzelf spreken :thumbs:

Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Na de parade kijk ik even wat rond en zie DLRPfans staan .
Ik besluit om net voor de show nog even goedendag te zeggen en merk meteen de nieuw Halloween Café Mickey buttons op die ze deze morgen nog niet aanhadden .
Ik vraag dus hoe ze eraan komen . En wat blijkt Prins Adam en ArnoldDW zijn ook in de buurt . 

Ik besluit om terug naar mijn plaats te gaan want binnen een paar minuten begint de show . Op mijn plaats gekomen besluit ik om een beetje rond te kijken .
En ineens zie ik op geen 2 meter van mij een gezicht dat me wel heel bekend voorkomt .
Daar hebben we Prins Adam :D 


Ik besluit even om goedendag te gaan zeggen aan Prins Adam en ArnoldDW ( die er naast staat) . Het is altijd vreemd om forum leden in het echt te zien . Maar deze keer vind ik het toch extra vreemd omdat we toch al veel en goed contact hebben gehad maar nooit in real live .Na een kort praatje keer ik terug naar mijn plaatsje en maak me klaar voor een Disney premiere show .

Maleficent komt uit een rookpluim op het podium .
En ik kijk nieuwsgierig tussen haar foute vrienden of ik The Old Hag , en Dr Facilier zag . Maar nee :( Niet te zien !!!! een beetje teleurgesteld kijk ik verder en zie dan Gaston :D
Ik heb hem al eens ontmoet ! Maar dat was nog in zijn oude look . En de nieuwe vind ik veeeeeel beter :P 

Geduldig wacht ik het moment af dat hij de trappen afgaat en zich mengt tussen het volk .
Maar dit gebeurt niet :( Na de show gaat hij backstage .
Ik hoop niet dat dit iedere show zo is !!!!

wanneer alle villains hun plekje gevonden heb lijkt het wel of we in een hel terecht gekomen zijn . De mensen staan in kringen rond hun favoriete slechterik en er is echt geen kans om eraan te komen . De enige die min of meer alleen staat is Lady Tremaine .

En na een beetje geduw en getrek sta ik uiteindelijk al met haar op de foto .
Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

De Villains vertrekken zeer snel na deze foto en we maken ons klaar de tweede show !
Deze keer heb ik meer geluk ! Want zowel The Old Hag en Dr Facilier zitten nu in de show. En ook de mensen massa is iets minder aanwezig .
Weer wachten we tot de villains komen .
En ik beslis om Dr Facilier (hem had ik toch al ontmoet) links te laten liggen en mijn zinnen te zetten op die lelijke heks :P Ik besluit het spel anders aan te pakken en gewoon aan de cast member te vragen of The Old Hag even een foto neemt na haar set .
Ze zit ook dat ik onmogelijk door die massa geraak .
En ze vind mijn voorstel dan ook zeer goed .
En na een poosje komt de lelijkste van het land bij mij staan voor een fotoshoot.


Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

Het is echt te gek om haar te ontmoeten !

Na de foto beginnen we weer van vooraf aan .
Eerst showtje en dan character hunting :D

En nu zet ik mijn zinnen op de Villain die volgens een Disney Villain personality quiz het dichts bij mij ligt . Namelijk de enige echte en onvervalste GASTON !!!!!!!!!!!!!!! 
Bij hem op de foto geraken is echt niet moeilijk merk ik ! Na een paar minuutjes komt deze macho macho macho man naar me toe en het geflits van het fototoestel geeft hem een geweldig gevoel .

Take another picture ! And another :D Oooh i love me :D
Wat een top ontmoeting is dit toch !!!

Zoom in (real dimensions: 1599 x 1066)Afbeelding

En weer is het bijna tijd voor de show !
Ik zoek weer een mooi plekje en geniet van de voorlopig laatste show van de dag .
Eerst beslis ik om na deze show niet te gaan hunten .

Maar ik kan het toch niet laten en vlieg toch eens richting Dr Facilier te gaan .
Een extra foto kan nooit kwaad toch ? En heb ik geen foto ? Dan is het zo :D
Na een 15 minuutjes geraak ik met hem en het is toch nog een zeer leuke ontmoeting .


Zoom in (real dimensions: 1066 x 1599)Afbeelding

Na de ontmoetingen ga ik zo blij als iets richting mijn mede Disneyfans met de boodschap dat de buit binnen is :D We praten nog een beetje bij over de show en dan is het tijd voor een Café Mickey mini meetje :D
Zoom in (real dimensions: 1599 x 900)Afbeelding

ArnoldDW ,D-Tekenaar,Prins Adam en Jordi van DLRPfans

Na de foto nemen we afscheid van Prins Adam en ArnoldDW en het DLRPfans team stelt voor om iets te gaan drinken samen . We gaan in groep naar het Disneyland Hotel maar houden eerst nog halt bij Goofy . Wat daar allemaal gebeurde hebben jullie al kunnen zien in een bepaald filmpje :D

Na deze ontmoeting gaan we verder richting het Disneyland Hotel voor een drankje bij Café Fantasia . Tijdens het drankje praten we wat over Disney en DLRPfans .
Het is echt een gezellige babbel ! maar na een tijdje begint mijn maag te knorren en dus nemen we ook daar afscheid .

We besluiten om richting Silver Spur Steakhouse te gaan .
En onderweg zien we Marie nog staan op de Boarding House .
Mmm oke ik heb haar al ! Maar oooh pffff ik wil toch nog een foto !!
Na een beetje getwijfel besluit ik toch nog een foto te nemen met haar .


Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding

Hier heb ik echt wel geen spijt van !
We gaan verder richting Silver Spur Steakhouse .
En daar aangekomen is het zo donker binnen !
We trekken eens aan de deur . Maar niets :(
Hij gaat niet open ! We kijken een beetje rond en zien dan op een bordje dat het gesloten is nu . Oke waar gaan we nu eten ? we besluiten o eens te geen kijken bij de buren van de The Lucky Nugget saloon . Tijdens het wachten krijgen we een kaart in onze handen .
En na het bestellen worden we naar onze tafel gebracht . En nog geen 5 minuten later staan de bordjes al op tafel ! Kijk dat noem ik nu Fast Food :P

En persoonlijk eet ik ook vrij Fast :P ( ja ik weet dat dit niet gezond is ) en na nog geen 10 minuten ( het was een kleine portie ) ben ik ook al helemaal klaar met eten .
Ik bekijk even het programma en zie dat Jack nog een uurtje aanwezig is .
Ik besluit om nog eens te gaan kijken bij hem .
Daar aangekomen zie ik Jack op het huisje staan !
Oke die koffie werkt precies wel heel er goed :D
Mijn besluit staat vast :yes: ik moet een foto hebben met Hyper Jack :P
Ik ga richting de Cast Member en heb geluk . Er is nog één Mindervaliden reservering voor deze avond en deze is binnen 2 minuten . na 2 minuutjes van lachen met Jack die de meest idiote dingen doet is het mijn buurt ! Aaah daar ben je weer roept hij vrolijk naar me :P Heb je gisteren je dwergen nog gezien vraagt hij op een zeer happy manier .
Hoe kan hij dat nu weten ? Maar na een paar seconden valt mijn euro !
Ik heb gisteren bij een vriend van hem gebabbeld :P

we nemen een paar foto’s en ik ben zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo……..even rusten ……ooooooooooooooooooooooo blij dat ik op mijn programma gekeken heb en gezien heb dat hij er nog is .


Zoom in (real dimensions: 1152 x 765)Afbeelding

Na de meet keer ik terug naar het The Lucky Nugget saloon waar mijn Mama en Papa juist gedaan hebben . Mijn Mama gaat nog eens naar Baby Care voor de kussens en een bedank kaartje te geven . En dan gaan we nog eens naar de laatste Villain shows van de dag . We genieten met vreugde van de shows en dan is het tijd voor de laatste attractie van de dag en ineens ook voor een heel lange tijd . Ik beslis om Voor de Big Thunder Mountain te gaan . Hem moet ik het langst gaan missen en het is altijd zo een beetje mijn favoriet geweest . Na een paar minuutjes zitten we al in de wagentjes en ik neem dit echt als een afscheid :( Ik probeer alles zo goed mogelijk in mijn hoofd te printen van hoe het was en denk tijdens de rit ook aan de dingen die er vroeger inzaten zoals het water en de bewegende stenen . Wanneer we op het einde zijn denk ik nog eens aan de evacuatie die ik daar had . En wanneer we terug in het station zijn heb ik het wel wat moeilijk met het fijt dat dit mijn laatste ritje was voor een heel lange tijd .

Vaarwel BTM !!!

Na dit afscheid gaan we richting Central Plaza voor Disney Dreams .
Maar zien dat we nog even de tijd hebben ! en er is werkelijk nog niemand in het mindervaliden vak . We beslissen dus om ook Papa zijn favo ‘Buzz Lightyear Laserblast te doen . En ik win :D hahaha ! helaas is er geen tijd om de foto te halen :( Dus ik kan het niet bewijzen . We gaan terug richting Central Plaza en al babbelend over hoe leuk het was wachten we we op Disney Dreams . Zoals gewoonlijk praat ik synchroon mee met Peter Pan en en geniet ik ervan hoe het een zottenkot word tijdsen het Frozen gedeelte .

Wanneer de laatste vuurwerk pijlen de lucht zijn ingevlogen weet ik dat het gedaan is .
Vaarwel Disneyland Paris !!!! Ik ga je zo hard missen .
We stoppen nog even in Disney Village en dan is het gedaan .

Dankjewel voor deze prachtige dagen Mama en Papa .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten